Bun venit la Greentronics Cum ne gasesti

https://greentronics.ro/wp-content/uploads/2024/02/ValahiaHubNou-1-2200x796.jpeg

Greentronics este partener in cadrul consortiului de proiect european Wallachia eHUB (WEH). WEH este un centru de inovare si digitalizare (European Dihital Innovation Hub) care deruleaza un proiect european intr-un consortiu regional format din 16 parteneri. Acest consorțiu  are ca obiectiv armonizarea reciprocă a capacităţilor de a oferi servicii specializate sub formă de soluții digitale şi de interoperabilitate aplicând tehnologii avansate precum AI, securitate cibernetică, robotică, mobilitate, tehnologii de localizare (GIS), Building Information Modelling (BIM). Proiectul WEH oferă o gamă de servicii de înaltă tehnologie, care se concentrează pe inginerie logistică, agricultura de precizie, Smart City, servicii cu dublă utilizare (dual use), urbanism, etc dar și pe programe de formare privind conceptele cheie ale digitalizării.

Industriile planificate pentru a fi sprijinite prin intermediul proiectului WEH în următorii trei ani sunt:  producție (mobilier, textile, structuri metalice și plastice, industria 4.0); industria agroalimentara; turism și patrimoniu (hoteluri, restaurante, bunuri de patrimoniu precum muzee, clădiri vechi, antreprenori implicați în turismul rural și piețe de nișă, inclusiv turism cu alimente ecologice de la producători locali); industria construcțiilor; energie, petrol și gaze; sănătate; automotive și autorități publice.

 

Obiectivele proiectului prevăd:  Sprijinirea nevoilor regionale de digitalizare și contribuția la crearea și consolidarea unei rețele de EDIH-uri la nivel european; Coordonarea și stimularea procesului de transformare digitală prin servicii și soluții inovatoare integrate, cu efect multiplicator în Regiunea Sud Muntenia, dar si in Regiunea București-Ilfov; Consolidarea capacității ca furnizor de servicii de digitalizare.

Partenerii consortiului de proiect WEH oferă următoarele tipuri de servicii:

https://greentronics.ro/wp-content/uploads/2023/05/Screen-Shot-2023-05-18-at-11.31.49-1110x756.png