Bun venit la Greentronics Cum ne gasesti

Experti in economia circulara, din industrie si din mediul academic, se întalnesc la Castelul istoric Schoenbrunn din Viena, in perioada 26-29 noiembrie 2018, in cadrul conferintei Going Green – CARE INOVATION 2018
La data de 28 noiembrie 2018, consortiul proiectului UE- FENIX va organiza în cadrul conferintei Going Green – CARE INOVATION 2018 o sesiune privind cazurile practice de utilizare a produselor cu valoare adaugata. Evenimentul este foarte relevant pentru expertii care lucreaza în domeniul materiilor prime si a economiei circulare in general.
Proiectul UE FENIX
– Modele viitoare de afaceri pentru recuperarea Eficienta a resurselor secundare naturale si industriale in contextul lanturilor de aprovizionare extinse va organiza o sesiune privind cazurile practice de utilizare a produselor cu valoare adaugata în timpul CONFERINTEI Going Green – CARE INOVATION 2018 pe 28 noiembrie 2018 în Viena (Austria). Principalii nostri experti vor prezenta modelele noastre de afaceri, reconfigurarea si integrarea celor trei instala?ii pilot (asamblarea/dezasamblarea produselor/de?eurilor de la Politecnico di Milano, procesele bio-hidrometalurgice de la Universitatea L’Aquila ?i produc?ia de aditivi 3D de la Fundació Center CIM), cazurile de utilizare a produselor-serviciilor cu valoare adaugata. Pe parcursul intregii conferinte, în standul nostru din cadrul expozitiei, I3DU va prezenta primele rezultate in scanarea si imprimarea 3D, precum i materialele obtinute la Universitatea din L’Aquila in urma proceselor sale de recuperare FENIX.

Experti in colectarea, tratarea, reciclarea si reutilizarea deseurilor de echipamente electrice si electronice in Romania..

Sos. Viilor, nr 15, Alexandria Teleorman
0722 322 085
0722 210 727
0722 345 424

Contact Form