Bun venit la Greentronics Cum ne gasesti

Experti in economia circulara, din industrie si din mediul academic, se întalnesc la Castelul istoric Schoenbrunn din Viena, in perioada 26-29 noiembrie 2018, in cadrul conferintei Going Green – CARE INOVATION 2018
La data de 28 noiembrie 2018, consortiul proiectului UE- FENIX va organiza în cadrul conferintei Going Green – CARE INOVATION 2018 o sesiune privind cazurile practice de utilizare a produselor cu valoare adaugata. Evenimentul este foarte relevant pentru expertii care lucreaza în domeniul materiilor prime si a economiei circulare in general.
Proiectul UE FENIX
– Modele viitoare de afaceri pentru recuperarea Eficienta a resurselor secundare naturale si industriale in contextul lanturilor de aprovizionare extinse va organiza o sesiune privind cazurile practice de utilizare a produselor cu valoare adaugata în timpul CONFERINTEI Going Green – CARE INOVATION 2018 pe 28 noiembrie 2018 în Viena (Austria). Principalii nostri experti vor prezenta modelele noastre de afaceri, reconfigurarea si integrarea celor trei instala?ii pilot (asamblarea/dezasamblarea produselor/de?eurilor de la Politecnico di Milano, procesele bio-hidrometalurgice de la Universitatea L’Aquila ?i produc?ia de aditivi 3D de la Fundació Center CIM), cazurile de utilizare a produselor-serviciilor cu valoare adaugata. Pe parcursul intregii conferinte, în standul nostru din cadrul expozitiei, I3DU va prezenta primele rezultate in scanarea si imprimarea 3D, precum i materialele obtinute la Universitatea din L’Aquila in urma proceselor sale de recuperare FENIX.